Stamboom Hegeman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 161:

Theodorus van der Gun- is geboren op 5 februari 1793 te Hagestein. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hagestein » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Josephus Emanuel van Munster- is overleden op 27 juni 1799 te Everdingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Everdingen » Begraafboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Elisabeth Beeltje van der Hoven- is geboren op 25 december 1801 te Hagestein. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hagestein » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Marie van Rossem- is overleden op 22 mei 1802 te Everdingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Everdingen » Begraafboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Adriaantje de Leur is overleden op 24 mei 1810 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Begraafboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Adriaantje de Leur is overleden op 24 mei 1810 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Begraafboek NH kerk.

Bekijk suggestie

stillborn de Graaf is overleden op 26 januari 1951 te Utrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Utrecht » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Everardus van Kouwen- is overleden op 2 maart 1951 te Utrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Utrecht » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Willem Willemse is overleden op 5 maart 1951 te Bunnik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Bunnik » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Anna Rosina Spithoven- is overleden op 4 april 1951 te Houten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Houten » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.