Stamboom Hamers/Brabant » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 161 - 166 van 166:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Johannes Hamers (1945-1945) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Johannes Hamers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerardus A.p. Joore (1948-2003) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerardus A.p. Joore.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antonius Marinus Hamers (1955-1955) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antonius Marinus Hamers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Rosalien Hamers (1955-1974) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Rosalien Hamers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Martien Hamers (1956-2005) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Martien Hamers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Rosalien Hamers (????-1974) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Rosalien Hamers.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.