Stamboom Stolk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 725:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lambertus Beekes (1852-1928) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lambertus Beekes.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Born (1853-1931) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Born.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Kranenburg (1854-1919) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Kranenburg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria van der Laan (1854-1934) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria van der Laan.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Bos (1855-1912) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Bos.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis de Jong (1855-1940) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis de Jong.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petronella Hendrika Bol (t) (1855-1941) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petronella Hendrika Bol (t).

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elizabeth Bakker (1855-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elizabeth Bakker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Martje Kappelhof (1856-1925) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Martje Kappelhof.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Feike Vaartjes (1858-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Feike Vaartjes.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.