Stamboom Schipper » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 761:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Stoffers Greven (geboren in 1815), een kind van Stoffer Jans Greven en Grietje Roelfs Klein, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lutgert Schipper (geboren in 1815), een kind van Geert Klaassens Schipper en Grietje Jakobs Boerema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Colle (geboren in 1815), een kind van Pieter Jans Colle en Trijntje Maria Harmens Klontje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertje Witkop (geboren in 1816), een kind van Albert Hindriks Witkop en Derkje Alberts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Harmannus Wildeman (overleden in 1816), een kind van Harmannus Theodoricus Wildeman en Epke Reints, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lammert Willems Broeklander (geboren in 1816), een kind van Willem Hindriks Broeklander en Annechien Lammerts Schoonbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendriktje Wiersma (geboren in 1816), een kind van Jan Wiersma en Jantje Isebrants Johannes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Koert Stoffers Greven (geboren in 1817), een kind van Stoffer Jans Greven en Grietje Roelfs Klein, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egberdina Hopman (geboren in 1817), een kind van Geert Tammes Hopman en Roelfje Jelkes Kruizinga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Pieterman (geboren in 1817), een kind van Remge Jakobs Pieterman en Agnieta Tonnis Veld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.