Stamboom Schipper » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 574:

Anje Pieters Bolt is geboren op 22 maart 1814 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Tamme Thomas Lenting is overleden op 14 april 1814 te Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geuchien Detmers en Hinderkien Roelfs Klein zijn getrouwd op 9 december 1814 in Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Klaassens Schipper en Korneliske Kornelis Boomker zijn getrouwd op 17 december 1814 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Klaas Klasens Pieterman is geboren op 19 december 1814 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Klaas Geerts Schipper is overleden op 22 december 1814 te Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aldert Edes Lenting en Fiepke (Tielke) Kornelis Schipper zijn getrouwd op 19 mei 1815 in Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Wicher Harms Kwant en Kornelske Kornelis Schipper zijn getrouwd op 15 juni 1815 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Eilts Boer is overleden op 26 juli 1815 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Grietje Thomas Lenting is geboren op 28 maart 1816 te Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.