Stamboom Meerman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 88:

Petrus Joannes Vervest is geboren op 7 november 1845 te Eersel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eersel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik van der Linden is geboren op 17 april 1847 te Veldhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Veldhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Franciscus Roijmans is geboren op 31 oktober 1847 te Veldhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Veldhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Joseph Vervest is geboren op 3 november 1847 te Eersel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eersel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Francisca Rijkers is geboren op 4 augustus 1848 te Hoogeloon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoogeloon » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Vervest is geboren op 4 oktober 1849 te Eersel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eersel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petrus Joannes Vervest is overleden op 13 oktober 1849 te Eersel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eersel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Joseph Vervest is overleden op 24 oktober 1849 te Eersel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eersel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Donkers is geboren op 30 maart 1851 te Veldhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Veldhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petrus Vervest is geboren op 4 september 1851 te Eersel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eersel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.