Stamboom Dooijes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 214:

Willem (Pietersz) Swagerman is geboren op 20 december 1676 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Volckert Jansz Prins is geboren op 31 januari 1677 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Alijt Nannes Buysman is geboren op 26 november 1677 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Ydesz is geboren op 30 januari 1678 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Sijmensz Tents (Cooyman) en Aaltje Pieters zijn getrouwd op 29 januari 1679 in Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pouwels Pietersz Swagerman is geboren op 12 maart 1679 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maarten Nannesz. Buysman is geboren op 20 augustus 1679 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Theunisz Brander en Geert Gerrits zijn getrouwd op 28 januari 1680 in Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Nanne jans Prins is geboren op 17 maart 1680 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Trijn Pieters Swagerman is geboren op 4 mei 1681 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.