Stamboom Dooijes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 381 - 389 van 389:

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harm Leene (overleden in 1938), een kind van Zwier Willem Leene en Jentje Boos, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johannes Leene

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jetje Harmanna Crebas (overleden in 1941), een kind van Jacobus Crebas en Willemtje Dooijes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jetje Harmanna Crebas (overleden in 1941), een kind van Jacobus Crebas en Willemtje Dooijes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Klaassen (overleden in 1943), een kind van Levinus Klaassen en Catharina Dieleman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Reedijk (overleden in 1945), een kind van Jan Cornelis Reedijk en Hendrika Petronella Goedhart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Klaassen (overleden in 1945), een kind van Levinus Klaassen en Catharina Dieleman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Klaassen (overleden in 1946), een kind van Levinus Klaassen en Catharina Dieleman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelof Dooijes (overleden in 1957), een kind van Derk Dooijes en Geertruida Roffel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Pladdet (overleden in 1962), een kind van Jan Pladdet en Elisabeth Neeltje Heijnsdijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.