Stamboom Dammis Kruik van den Berg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 66 van 66:

Wijkman Mol en Leuntje de Knegt zijn getrouwd op 3 maart 1831 in Oudenhoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oudenhoorn » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Jan Poldervaart en Stijntje Boender zijn getrouwd op 9 mei 1840 in Oudenhoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oudenhoorn » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Dammis Kruik van den Berg en Jaapje Spruit (spruijt) zijn getrouwd op 10 mei 1849 in Oudenhoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oudenhoorn » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Jan Verhoeff en Johanna Struis zijn getrouwd op 3 mei 1855 in Oudenhoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oudenhoorn » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Jan van den Band en Jacoba Mol zijn getrouwd op 16 oktober 1856 in Oudenhoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oudenhoorn » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Hendrik van der Linden en Grietje van der Waal zijn getrouwd op 28 mei 1857 in Oudenhoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oudenhoorn » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.