Stamboom Dammis Kruik van den Berg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.736:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes den Oude (geboren in 1750), een kind van Arij Cornelisz den Oude en Marijtje Willemsdr Voogt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arij Kok (geboren in 1751), een kind van Pieter Aarts Kok en Neeltje Ariensdr Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert den Oude (geboren in 1752), een kind van Arij Cornelisz den Oude en Marijtje Willemsdr Voogt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aart Kok (geboren in 1753), een kind van Pieter Aarts Kok en Neeltje Ariensdr Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik den Oude (geboren in 1754), een kind van Arij Cornelisz den Oude en Marijtje Willemsdr Voogt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leentje Kok (geboren in 1755), een kind van Pieter Aarts Kok en Neeltje Ariensdr Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje den Oude (geboren in 1756), een kind van Arij Cornelisz den Oude en Marijtje Willemsdr Voogt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Kok (geboren in 1757), een kind van Pieter Aarts Kok en Neeltje Ariensdr Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaesje Kok (geboren in 1760), een kind van Pieter Aarts Kok en Neeltje Ariensdr Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Kok (geboren in 1763), een kind van Pieter Aarts Kok en Neeltje Ariensdr Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.