Stamboom Boissevain » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 15.771 - 15.780 van 15.790:

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Henriette Wolterbeek (overleden in 1956), een kind van Willem Pieter Wolterbeek en Maria Elisabeth van Marken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Petronella Johanna Boissevain is overleden op 3 december 1956 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Broese van Groenou (overleden in 1957), een kind van Arnold Broese van Groenou en Elsje van Damme Jalink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Sara Maria van Tienhoven (overleden in 1958), een kind van Gijsbert van Tienhoven en Anna Sara Maria Hacke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth Korstanje (overleden in 1959), een kind van Jan Korstanje en Lena Cornelia Kamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lodewijk Christiaan Schuller tot Peursum (overleden in 1959), een kind van IJsbrand Anton Schuller tot Peursum en Willemina Christina Lieftinck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Haanstra (overleden in 1959), een kind van Jouke Haanstra en Janke Kort, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hiltje Haanstra

Bekijk suggestie

Freerk Fontein is overleden op 29 januari 1959 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Eduard Theodoor Hissink is overleden op 28 februari 1959 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Elisabeth Margarethe Wüsthoff is overleden op 19 mei 1959 te Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.