Stamboom Boissevain » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 15.751 - 15.760 van 15.790:

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Maurits de Jonge (overleden in 1953), een kind van Marinus Willem Cornelis de Jonge en Eva Maria Aleida de Brauw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henri van der Voet (overleden in 1953), een kind van Johannes van der Voet en Theodora Maria Francina Feun, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Paulus Crucq (overleden in 1953), een kind van Francois Crucq en Elisabeth de Dreu, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Leuntje Crucq

Bekijk suggestie

Maarten Cornelis van Eeghen is overleden op 29 maart 1953 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Maarten Cornelis van Eeghen is overleden op 29 maart 1953 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Clara Maria van Stockum is overleden op 1 april 1953 te Utrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Utrecht » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Maria Alida Advocaat is overleden op 25 september 1953 te Utrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Utrecht » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Helen Mary Kalff (overleden in 1954), een kind van Augustus Kalff en Anna Maria Gerarda Stuart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Carolina Court (overleden in 1954), een kind van Jan Edmund Court en Anna Carolina Jacoba van der Werff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Amelia Albertine Mary Jkvr. de Brauw is overleden op 27 januari 1954 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.