Stamboom Batavier » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 46:

Cornelis Johannes van Gerdinge is geboren op 26 september 1835 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johan Carel Frederik Langbein is geboren op 26 maart 1839 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willem Dings en Hendrina van de Moosdijk zijn getrouwd op 31 mei 1840 in Waalre. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Waalre » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Adriani Pauli is overleden op 10 juli 1852 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Dings is geboren op 26 juli 1853 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmina van Aalen is geboren op 18 februari 1859 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Adriana Kwarten is geboren op 2 december 1863 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Franciscus Roijers is geboren op 25 mei 1865 te Eersel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eersel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Cornelis Kwarten is geboren op 8 juli 1865 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Kwarten is overleden op 1 januari 1866 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.