Stamboom Ackermans » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 2.551 - 2.554 van 2.554:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Petronella Hulsken (overleden in 1968), een kind van Gerardus, Franciscus Hulsken en Adriana Johanna van Schaaijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Johannes van Langen (overleden in 1968), een kind van Maarten van Langen en Johanna, Margaretha Verduin, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Johannes van Langen (overleden in 1968), een kind van Maarten van Langen en Johanna, Margaretha Verduin, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dingeman Broere (overleden in 1969), een kind van Hubertus, Cornelis Broere en Anna van Gulik, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Adriana Broere

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.