Parenteel Heijmans » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 345:

Joannes Scheepens is geboren op 26 juli 1818 te Oerle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oerle » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Anna Kuppens is geboren op 17 januari 1819 te Oerle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oerle » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Heijmans is geboren op 14 maart 1819 te Oerle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oerle » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Cornelia Hendriena Verhees is geboren op 20 september 1819 te Oerle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oerle » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Joanna Cornelia Scheepens is geboren op 30 april 1820 te Oerle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oerle » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Maria van Loenhout is geboren op 3 juni 1820 te Oerle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oerle » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoldus Kuppens is geboren op 18 maart 1821 te Oerle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oerle » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Elisabeth Verhees is geboren op 23 juni 1821 te Oerle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oerle » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Catharina Heijmans is geboren op 6 november 1821 te Oerle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oerle » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrica van Aalen is geboren op 7 december 1821 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.