Naam-Genealogie Bruijnzeels allerlei schrijfwijzen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 2.348:

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Maas (geboren in 1802), een kind van Antonius Maas en Cornelia Bruijnseels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Maas (geboren in 1804), een kind van Antonius Maas en Cornelia Bruijnseels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Matheus Maas (geboren in 1806), een kind van Antonius Maas en Cornelia Bruijnseels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Cornelius van Woerkens (geboren in 1806), een kind van Petrus van Woerkens en Theresia Boukelman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Rijneveldshoek (geboren in 1806), een kind van Pieter Rijneveldshoek en Trijntje Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus Maas (geboren in 1809), een kind van Antonius Maas en Cornelia Bruijnseels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maaitje Steketee (geboren in 1809), een kind van Cornelis Steketee en Susanna de Witte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Steketee (geboren in 1810), een kind van Cornelis Steketee en Susanna de Witte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaantje Bevelander (geboren in 1811), een kind van Gerard Bevelander en Adriana Hage, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dina Pieternella van Veen (overleden in 1811), een kind van Johannis van Veen en Johanna Cornelia Schot, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Job van Veen

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.