Stamboom Hendriks » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 40:

Casper (Kasper) Jacobus de VRIES en Geertje van der HEIDE zijn getrouwd op 30 september 1882 in Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Herman WESTRA en Johanna Cornelia EVERS zijn getrouwd op 29 augustus 1885 in Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes LEONHARDT en Mietje van der VEEN zijn getrouwd op 23 juni 1888 in Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerard VOLK is geboren op 9 augustus 1888 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Cornelia EVERS is overleden op 8 september 1896 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Kornelis BOS en Anna Catharina van OS zijn getrouwd op 18 april 1901 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Cornelia de KLEIN is overleden op 16 november 1908 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Kornelis BOS is overleden op 13 juni 1910 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Casper Jacobus de KLEIN is overleden op 13 januari 1912 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henricus Bernardus Joseph STERK is geboren op 15 augustus 1912 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.