Genealogie Verbist-Theunissen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 46:

Peter Gerrit Jan Wunderink is geboren op 9 juli 1840 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Peter Herman Garritsen is geboren op 28 januari 1845 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Berendina Johanna Koldewei is geboren op 21 juni 1846 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Evert Jan Wennink en Anna Grada Dimmendal zijn getrouwd op 15 mei 1847 in Ambt Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ambt Doetinchem » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Liena Looman is geboren op 2 augustus 1847 te Ambt Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ambt Doetinchem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Dina Grada Wennink is geboren op 22 februari 1848 te Ambt Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ambt Doetinchem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johanna Gardina Harenberg is geboren op 22 november 1848 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Derk Jan Dries Winkelhorst is geboren op 1 februari 1849 te Ambt Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ambt Doetinchem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Lammerdina Polman is geboren op 2 maart 1849 te Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gesina Looman is overleden op 7 februari 1855 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.