Genealogie Rijk Meijer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 139:

Wilhelmus van Gulick is geboren op 19 februari 1750 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Petronella van Gulick is geboren op 12 mei 1750 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Johanna Gulick is geboren op 23 juni 1751 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Petrus Joannes (Dudock) Dudok is geboren op 1 juli 1752 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Bernardine Ridders is geboren op 11 augustus 1753 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Theodorus van Gulick is geboren op 18 mei 1754 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Maria Courteljé is geboren op 4 augustus 1754 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Diderik Philip van der Lippe is geboren op 3 november 1754 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Engelbertus (Dudock) Dudok is geboren op 25 februari 1755 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Mathias Ridders is geboren op 4 maart 1755 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.