Genealogie Jacobs » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 214:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Daemen (overleden in 1826), een kind van Jan Daemen en Maria Bouwens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Daemen (geboren in 1826), een kind van Jan Daemen en Maria Bouwens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martin Speetjens (overleden in 1826), een kind van Jan Pieter Speetjens en Maria Anna van Kan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Speetjens (geboren in 1826), een kind van Jan Pieter Speetjens en Maria Anna van Kan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Hubertina Cortenraad (geboren in 1827), een kind van Pieter Cortenraad en Johanna Maria Moermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Speetjens (geboren in 1827), een kind van Jan Pieter Speetjens en Maria Anna van Kan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Helena Schouteten (geboren in 1828), een kind van Jacobus Schouteten en Maria Catharina A'Campo, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Bernardus Schouteten (overleden in 1829), een kind van Jacobus Schouteten en Maria Catharina A'Campo, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Speetjens (geboren in 1829), een kind van Jan Pieter Speetjens en Maria Anna van Kan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Mathijs Schouteten (geboren in 1830), een kind van Jacobus Schouteten en Maria Catharina A'Campo, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.