Genealogie De Groot » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 541:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacoba van der Maarel (1818-1894) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacoba van der Maarel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adrianus de Groot (1818-1900) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adrianus de Groot.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Hofstede (1819-1848) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Hofstede.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Meijer (1819-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Meijer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis van Lier (1820-1909) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis van Lier.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Catharina van den Berg (1822-1855) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Catharina van den Berg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus van Wijk (1822-1899) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus van Wijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petronella Vijverberg (1826-1885) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petronella Vijverberg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Arie van Leeuwen (1826-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Arie van Leeuwen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adrianus Anthonius Theodorus van Leeuwen (1831-1910) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adrianus Anthonius Theodorus van Leeuwen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.