Zijper families » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 63:

Johanna Verburgt is geboren op 24 juli 1855 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Petrus Joannes van de Sande en Maria Catharina de Vos zijn getrouwd op 1 februari 1856 in Woensdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensdrecht » Huwelijksregister 1851-1860.

Bekijk suggestie

Laurentius Verburgt is overleden op 3 september 1857 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Overlijdensregister 1853-1862.

Bekijk suggestie

Laurentius Verburgt is geboren op 15 november 1857 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Christiaan Verburgt is geboren op 13 augustus 1861 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Catharina van de Zande is geboren op 24 augustus 1861 te Woensdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensdrecht » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maarten Burgers is geboren op 29 juni 1863 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Henricus Jacobus van de Zande is geboren op 20 juli 1863 te Woensdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensdrecht » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Verburgt is geboren op 13 april 1864 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Petrus Josephus van de Zande is geboren op 10 augustus 1866 te Woensdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensdrecht » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.