De temperatuur op 13 juni 1974 lag tussen 7,5 °C en 18,9 °C en was gemiddeld 14,4 °C. Er was -0.1 mm neerslag. Er was 10,5 uur zonneschijn (63%). Het was licht bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noorden. Bron: KNMI
3 maart » Turkish Airlines-vlucht 981, uitgevoerd met een Douglas DC-10 stort neer bij Parijs, alle 346 inzittenden komen om.
30 juni » Het Nederlands voetbalelftal verslaat ook de DDR bij het WK voetbal 1974 in West-Duitsland. Het duel in Gelsenkirchen eindigt in 2-0 door doelpunten van Johan Neeskens en Rob Rensenbrink.
1 juli » Argentijns president Juan Perón overlijdt, waarna zijn vrouw en vicepresident Isabel Martínez de Perón het presidentschap overneemt.
4 september » In de eerste interland na het WK voetbal 1974 in West-Duitsland wint het Nederlands voetbalelftal in Stockholm met 5-1 van Zweden. Johan Neeskens benut twee strafschoppen. Middenvelder Jan Peters van N.E.C. maakt zijn debuut voor Oranje.
28 oktober » Eerste vlucht van een Dassault Super-Étendard, een aanvalsjager van de Franse vliegtuigbouwer Dassault Aviation.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: John Charles Wurm, "Wurm Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/wurm-family-tree/P548.php : benaderd 3 mei 2025), "Andrew J. Uhler (± 1904-1974)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.