De temperatuur op 6 maart 1981 lag tussen 1,9 °C en 8,3 °C en was gemiddeld 5,2 °C. Er was 0.8 mm neerslag gedurende 0.9 uur. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
Van maandag 19 december 1977 tot vrijdag 11 september 1981 was er in Nederland het kabinet Van Agt I met als eerste minister Mr. A.A.M. van Agt (CDA/KVP).
Van vrijdag 11 september 1981 tot zaterdag 29 mei 1982 was er in Nederland het kabinet Van Agt II met als eerste minister Mr. A.A.M. van Agt (CDA).
7 maart » Oprichting Evangelische Volkspartij (Nederland).
14 maart » Jan Polák, Tsjechisch voetballer
25 april » Bij het wereldkampioenschap ijshockey voor A-landen in Zweden degradeert de herintredende Nederlandse ijshockeyploeg naar de B-poule na een nederlaag in het afsluitende duel van de verliezersgroep tegen West-Duitsland: 12-6.
2 mei » De Italiaanse atlete Silvana Cruciata vestigt het werelduurrecord atletiek in Rome: in één uur tijd loopt ze 18084 m.
24 juli » Israël en de PLO sluiten een bestand.
30 juli » Verheffing van het rooms-katholieke bisdom Monaco tot aartsbisdom Monaco.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Lynn Wilson Pagitt, "Wilson Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/wilson-family-tree/P88.php : benaderd 12 mei 2025), "Nicholas Holstein (1898-1981)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.