Stamboom Willemse » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.919:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Hendrina van Son (geboren in 1671), een kind van Abraham van Son en Cornelia van Wijck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Tromp (geboren in 1671), een kind van Harper Maartensz Tromp en Magdalena Jacobsdr van Adrichem, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetjen Groeneveld (geboren in 1672), een kind van Cornelis Reijniersz Groeneveld en Christina Jacobs van Essen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham van Son (geboren in 1675), een kind van Abraham van Son en Cornelia van Wijck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida (geboren in 1675), een kind van Cornelis Pompe van Meerdervoort en Alida Jacobdr van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldina (geboren in 1676), een kind van Samuel Everwijn en Cornelia de Roovere, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Maartense Tromp (geboren in 1677), een kind van Harper Maartensz Tromp en Magdalena Jacobsdr van Adrichem, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria (geboren in 1678), een kind van Samuel Everwijn en Cornelia de Roovere, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonij Thierens (geboren in 1679), een kind van Johan Anthonijsz.Theodorus Thierens en Maria Gerritsdr van der Wel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Diderick (geboren in 1682), een kind van Samuel Everwijn en Cornelia de Roovere, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.