Stamboom Willemse » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 592:

Friedrich Wilhelm Remy is overleden op 29 juni 1818 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Arnoud Cornelis van Dam is geboren op 31 augustus 1818 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Jacob Halberstadt en Maria Diets zijn getrouwd op 25 november 1818 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Emmerentia Johanna van Vollenhoven is geboren op 9 maart 1819 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Dirk Hillebrandt Benschop is geboren op 17 maart 1819 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Anna Christoffelina Jacoba van Dam is overleden op 13 april 1819 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Dirk Hillebrandt Benschop is overleden op 10 juli 1819 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Elizabeth Haas is geboren op 24 september 1819 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Pietertje Naaktgeboren is overleden op 26 september 1819 te Ridderkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Ridderkerk » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Helena Maria van Gelderen is geboren op 9 oktober 1819 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.