Stamboom Willemse » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 111.251 - 111.259 van 111.259:

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pauline Ignatia van Holst Pellekaan (overleden in 1965), een kind van Jan Hubertus van Holst Pellekaan en Anna Gerharda Catharina Oosterling, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hugina Adriana van de Sande (overleden in 1965), een kind van Johannes van de Sande en Tannetje Catharina Fraser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Maria de Jong (overleden in 1965), een kind van Pieter Wilhelmus de jong en Johanna Anthonia Kwisthout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Maria de Jong (overleden in 1965), een kind van Pieter Wilhelmus de jong en Johanna Anthonia Kwisthout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Bastiana Petronella Anemaet (overleden in 1967), een kind van Willem Frederik Karel Anemaet en Maria Petronella DONKER CURTIUS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over André Johan Otto Ballintijn (overleden in 1967), een kind van Nicolaas Andreas Ballintijn en Johanna Hermina Ottolina Otto, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Adriana Geleedts (overleden in 1967), een kind van Jacobus Geleedts en Johanna Bartha Volk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Wijbo Ballintijn (????-1883) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Wijbo Ballintijn.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sijtske Ballintijn (????-1884) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sijtske Ballintijn.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.