Voorouders Veeken-Ritsma » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 154:

Johan Adrianus Janis van Puffelen en Gerritje Gerardus van der Vaart zijn getrouwd op 20 september 1871 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Isaac Christiaan Coenraads Lander en Jenneke Arends Stoter zijn getrouwd op 5 maart 1873 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Isaac Christiaan Isaacs Lander is geboren op 8 mei 1873 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Rudolph Janis van Puffelen en Elisabeth Gerardus van der Vaart zijn getrouwd op 29 oktober 1873 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Roelof Lucas Jans van Ouwerkerk en Johanna Willems Hanssen zijn getrouwd op 3 juni 1874 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Isaac Christiaan Isaacs Lander is overleden op 28 juni 1874 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Isaac Christiaan Isaacs Lander is geboren op 1 december 1874 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Mattheus Roelof Jans van Ouwerkerk en Pieternella Wilhelmina Jans Hagenak zijn getrouwd op 2 juni 1875 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Isaac Christiaan Isaacs Lander is overleden op 30 juli 1875 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Anna Cornelia Hendriks Sjakes is geboren op 8 september 1875 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.