Voorne, Putten en Rozenburg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 91 - 98 van 98:

Teunis Klaassen is overleden op 27 februari 1947 te Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Marchtje Grooters is overleden op 15 juni 1948 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelof Klaassen is overleden op 16 juni 1949 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrika ter Braak is overleden op 30 juni 1949 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geesje Doorn is overleden op 8 april 1953 te Zuidwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidwolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henderikus Eggengoor is overleden op 8 december 1958 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Grooters is overleden op 18 maart 1960 te Schoonebeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Schoonebeek » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jannetje Eva Groeneveld is overleden op 20 april 1962 te Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.