Veenendaal "een molenaarsfamilie" » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.126:

Heije Edes (Haie Eden) Ophoff is overleden op 30 oktober 1812 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Henderk Hinderks Spelde is geboren op 8 maart 1813 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Sipkes Wiegers (Wijcherts) en Zwaantje (Swaantje) Bennes Hazelhoff zijn getrouwd op 20 maart 1813 in Beerta. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Beerta » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Wolterus Stemfoort is geboren op 9 mei 1813 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geertruida Harms Woldringh is geboren op 26 juli 1813 te Nieuwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwolda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Grietje Reinders Tiddens is geboren op 11 september 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aaltien Rogholt is geboren op 19 september 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bernardus Jans Kuiper is geboren op 30 september 1813 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Martha Schmaal is geboren op 17 oktober 1813 te Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

(Izabella) Cornelia Adriana Daniels is geboren op 18 oktober 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.