Stamboom Van Wijk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 349:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Visser (1866-1895) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Visser.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Karst van Wijk (1866-1945) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Karst van Wijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Trijntje Weggen (1867-1949) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Trijntje Weggen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jakobje Nel (1868-1922) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jakobje Nel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grietje Kuipers (1868-1943) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grietje Kuipers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grietje Drent (1868-1958) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grietje Drent.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sieben Hillegonda van Wijk (1869-1929) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sieben Hillegonda van Wijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antje van Wijk (1869-1956) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antje van Wijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jipkje Veenstra (1869-1963) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jipkje Veenstra.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Theunis Schokker (1869-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Theunis Schokker.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.