van tukker tot voorbij de romeinen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.719:

Hendrika ten Berge is geboren op 14 november 1812 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jannes Ezink en Jenneken Olthof zijn getrouwd op 18 november 1812 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan Nijland en Jenneken Scholmans zijn getrouwd op 17 december 1812 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Marten Ligtenberg is geboren op 19 december 1812 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Marten Ligtenberg is overleden op 1 januari 1813 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Antje Stam is overleden op 8 maart 1813 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerhardus Baan en Geertruid Modders zijn getrouwd op 13 maart 1813 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jannes Gerritsen Achterkamp en Jenneken Egberts Vasters zijn getrouwd op 1 april 1813 in Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrine Jonkmans is overleden op 28 april 1813 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Borghuis is overleden op 9 juni 1813 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.