van tukker tot voorbij de romeinen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.182:

Berend ten Lohuis en Janna Nikkers zijn getrouwd op 4 maart 1815 in Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan Hoftiezer is geboren op 20 maart 1815 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Garretjen Klumper is geboren op 1 april 1815 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Evert ter Maat en Hendrika Obbink zijn getrouwd op 27 april 1815 in Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Egbert Hannink en Berendina Blumink zijn getrouwd op 11 mei 1815 in Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Lambert Mol is geboren op 12 maart 1816 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Garrit Willem Overkamp is geboren op 22 juni 1816 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Anna Elisabeth Rutjes is overleden op 19 september 1816 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Berendina Mol (Moll) is overleden op 11 november 1816 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Janna Koelmans is overleden op 19 november 1816 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.