van tukker tot voorbij de romeinen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.131 - 1.140 van 1.182:

Garritjen Rouwenhorst is overleden op 19 augustus 1941 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Bernardus Hendrikus Nas is overleden op 10 februari 1942 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Gerritdina Van den Berg is overleden op 20 maart 1942 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Netta Salomons is overleden op 10 december 1942 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Derk Jan Heijink is overleden op 23 januari 1943 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Egberdina Wilderink is overleden op 8 februari 1943 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Aleida Jonker is overleden op 9 mei 1943 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johanna Steege is overleden op 26 mei 1943 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrika Reerink is overleden op 30 november 1943 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrik Roerink is overleden op 3 februari 1944 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.