van tukker tot voorbij de romeinen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.138:

Hendrika van Rhijn is geboren op 14 januari 1815 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Grietje Broeksma is geboren op 8 maart 1815 te Havelte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Havelte » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lamberdina Vredenborg is geboren op 18 april 1815 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Diks en Aaltjen Oldejans zijn getrouwd op 7 mei 1815 in Westerbork. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Westerbork » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaas Nijboer en Hilligje Gerrits Hees zijn getrouwd op 10 juni 1815 in Ruinen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Thijs Meinen Oldejans is geboren op 10 juli 1815 te Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Meinen Oldejans en Lammigje Meinen Steffens zijn getrouwd op 14 oktober 1815 in Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aaltje Arents Folkerts is overleden op 23 januari 1816 te Diever. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Diever » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrkien Jansens is overleden op 5 februari 1816 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantje Egberts Huisman is geboren op 25 april 1816 te Dwingeloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dwingeloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.