Stamboom Van Rumpt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 41:

Teunis de Wilde en Maria Groenheijde zijn getrouwd op 13 augustus 1831 in Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Anna Willemsdr Kout is overleden op 25 april 1834 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Ariensz 't Hart is overleden op 12 januari 1835 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas Spek en Hendrika 't Hart zijn getrouwd op 25 maart 1835 in Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Meijnsje van der Linde is overleden op 13 november 1835 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Arie Bos en Geertje Kerkhoven zijn getrouwd op 8 mei 1836 in Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes de Wilde is geboren op 9 december 1836 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Huijser is overleden op 20 maart 1838 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geertje Russelman is overleden op 22 juni 1841 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Emmetje Kerkhoff is overleden op 21 augustus 1842 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.