Stamboom Van Rumpt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 641 - 650 van 661:

Dirk Aanen is overleden op 10 februari 1957 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Cornelia Suijdgeest is overleden op 2 oktober 1957 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Rietveld is overleden op 4 februari 1958 te Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Verschoor is overleden op 18 september 1958 te Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Arie Kooij is overleden op 23 november 1958 te Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Smit is overleden op 24 januari 1959 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Luijendijk is overleden op 17 maart 1959 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Catharina Maria Goudriaan is overleden op 26 oktober 1959 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerardus Moeliker is overleden op 1 november 1959 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Neeltje Rietveld is overleden op 3 april 1960 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.