Stamboom Van Rumpt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 98:

Cornelia Rietveld is geboren op 5 januari 1895 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Alida Rietveld is geboren op 8 maart 1895 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Georg Bernard Franz Kolenbrander en Hendrika Wilt zijn getrouwd op 8 september 1895 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Rietveld is geboren op 17 september 1896 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Soldaat is geboren op 9 februari 1897 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik ter Borg is geboren op 11 juli 1897 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johan Wessel Kolenbrander is geboren op 29 augustus 1897 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Abraham ter Borg en Hermina Welmink zijn getrouwd op 7 oktober 1897 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gijsbert Rietveld is geboren op 15 oktober 1897 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Baptist de Moor en Lena Luijendijk zijn getrouwd op 4 november 1897 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.