Stamboom Van Rumpt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 653:

Levij Polak is geboren op 9 augustus 1815 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jakobje Stel is geboren op 1 september 1815 te Anloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Anloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik de Goede en Jannetje Sandbergen zijn getrouwd op 12 juli 1816 in Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaas Jansz Tuit is geboren op 31 mei 1817 te Kolderveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Kolderveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Abel Koops is geboren op 8 oktober 1817 te Peize. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Peize » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jentje Kan is geboren op 29 november 1817 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arend Hendriksz Jonker en Marrechien Klaasdr Souwman zijn getrouwd op 25 april 1818 in Nijeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Nijeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacob Elias Denneboom en Schoontje Josefsdr van der Berg zijn getrouwd op 6 juni 1818 in Westerbork. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Westerbork » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hillegien Albersdr Scheerhorn is geboren op 24 november 1818 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Froukje Denneboom is geboren op 25 november 1818 te Rolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Rolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.