Van Prooijen en aanverwanten » Afstammelingen van Harderich van Saksen

Generatie 27 (vervolg)

52.

Thankmar van Saksen, zoon van Liudolph (de Grote) I Hertog van Saksen en Oda van Billung, is geboren rond 840. Thankmar is overleden na 880.

53.

Oda van Saksen - Ludolf, dochter van Liudolph (de Grote) I Hertog van Saksen en Oda van Billung, is geboren rond 843. Oda is overleden 913.

54.

Liutgarde van Saksen, dochter van Liudolph (de Grote) I Hertog van Saksen en Oda van Billung, is geboren 845. Liutgarde is overleden 885.

55.

Bruenhilde van Saksen, dochter van Liudolph (de Grote) I Hertog van Saksen en Oda van Billung, is geboren 849. Bruenhilde is overleden en is begraven.

56.

Enda van Saksen, dochter van Liudolph (de Grote) I Hertog van Saksen en Oda van Billung, is geboren 849. Enda is overleden en is begraven.

57.

Otto I (de Illustere) Hertog van Saksen Graaf van Thuringgau, zoon van Liudolph (de Grote) I Hertog van Saksen en Oda van Billung, is geboren 850. Hij is getrouwd met Hedwig van Babenberg. Otto I (de Illustere) is overleden 912.

58.

Adelaide van Saksen Koningin Der Franken, dochter van Liudolph (de Grote) I Hertog van Saksen en Oda van Billung, is geboren rond 850. Adelaide is overleden 901.

59.

Eckbert Prins van Saksen, zoon van Liudolph (de Grote) I Hertog van Saksen en Oda van Billung, is geboren 857. Eckbert is overleden en is begraven.

60.

Irminburg van Saksen, dochter van Liudolph (de Grote) I Hertog van Saksen en Oda van Billung, is geboren 860. Irminburg is overleden 936.

61.

Gerberga van Saksen Abdes, dochter van Liudolph (de Grote) I Hertog van Saksen en Oda van Billung, is geboren 861. Gerberga is overleden 896.

62.

Christina van Saksen, dochter van Liudolph (de Grote) I Hertog van Saksen en Oda van Billung, is geboren 863. Christina is overleden 919.

63.

van Saksen, zoon van Liudolph (de Grote) I Hertog van Saksen en Oda van Billung, is geboren rond 864. Overleden en is begraven.

Generatie 28

64.

Bruno III Billung Hertog van Saksen, zoon van Billung Graaf van Saksen en Hamaland en Hedwig van Saksen, is geboren 870. Hij is getrouwd met Gerberge van Hamaland.

Zij kregen 1 kind:

Bruno III Billung is overleden 917.

Generatie 29

65.

Billung IV Hertog van Stubenskorn Billung Hertog van Saksen Graaf van Lüneburg, zoon van Bruno III Billung Hertog van Saksen en Gerberge van Hamaland, is geboren rond 895. Hij is getrouwd met Ermengarde van Nantes.

Zij kregen 3 kinderen:

Billung IV is overleden 967.

Generatie 30

66.

Amelung Bisschop van Verden, zoon van Billung IV Hertog van Stubenskorn Billung Hertog van Saksen Graaf van Lüneburg en Ermengarde van Nantes, is geboren 908. Amelung is overleden 962.

67.

Wichmann I(de Oudere) Billung Graaf van Bardengouw en Wigmodien, zoon van Billung IV Hertog van Stubenskorn Billung Hertog van Saksen Graaf van Lüneburg en Ermengarde van Nantes, is geboren 910. Wichmann I(de Oudere) Billung is overleden 944.

68.

Herman I Billung Hertog van Saksen Markgraaf van de Beneden-Elbe, zoon van Billung IV Hertog van Stubenskorn Billung Hertog van Saksen Graaf van Lüneburg en Ermengarde van Nantes, is geboren 911. Hij is getrouwd met Mathilde van Lotharingen.

Zij kregen 1 kind:

Herman I Billung is overleden 973.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC