De temperatuur op 6 januari 1959 lag tussen 0.7 °C en 5,1 °C en was gemiddeld 1,6 °C. Er was 4,3 mm neerslag gedurende 4,9 uur. Er was 3,3 uur zonneschijn (42%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oost-zuid-oosten. Bron: KNMI
10 maart » In Tibet begint een opstand tegen de Chinese overheersing die duizenden Tibetanen het leven zou kosten.
18 maart » President van de Verenigde Staten Dwight D. Eisenhower tekent een document waardoor Hawaï de status van "staat" krijgt.
18 mei » Sparta wint met 4-0 bij DWS in het Olympisch Stadion van Amsterdam en wordt zo de eerste Rotterdamse landskampioen in het betaalde voetbal.
20 augustus » De SS Rotterdam wordt door de Holland Amerika Lijn in gebruik genomen.
12 september » Lancering van de Russische Loena 2.
18 november » Peter Koelewijn brengt Kom van dat dak af uit.
Dag van overlijden 9 juni 1962
De temperatuur op 9 juni 1962 lag tussen 3,9 °C en 22,4 °C en was gemiddeld 14,6 °C. Er was 13,8 uur zonneschijn (83%). Het was licht bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 1 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-westen. Bron: KNMI
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Roelf Schrik, "Stamboom van Leeuwen", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/van-leeuwen_stamboom/I79.php : benaderd 14 mei 2025), "Steven Veenstra (1959-1962)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.