Van Laarhoven Family tree » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 381 - 389 van 389:

Dijnphna van Meel is overleden op 9 februari 1949 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Marijnus Franken is overleden op 29 januari 1952 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Burgerlijke stand van Zundert.

Bekijk suggestie

Cornelis Marinus Lauwen is overleden op 12 januari 1954 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Adrianus Jongmans is overleden op 27 september 1954 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Burgerlijke stand van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Petrus Johannes van Meel is overleden op 14 april 1956 te Woensdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensdrecht » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Goos is overleden op 3 mei 1956 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Burgerlijke stand van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Cornelis Marinus Roepen is overleden op 4 september 1958 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Pieter Frans Iriks is overleden op 13 april 1959 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Antonetta Gommers is overleden op 6 juni 1959 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.