De temperatuur op 23 januari 1904 lag tussen -4.7 °C en -2.3 °C en was gemiddeld -3.4 °C. De gemiddelde windsnelheid was 1 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-oosten. Bron: KNMI
4 februari » De stoomtrawler Judith uit Vlaardingen vergaat, 9 doden.
9 februari » Frankrijk en Groot-Brittannië sluiten de Entente cordiale.
15 juni » Het stoomschip de General Slocum vat vlam in de haven van New York. Meer dan 1000 personen, voornamelijk vrouwen en kinderen uit de wijk Little Germany, laten het leven.
4 juli » Oprichting van de Duitse voetbalclub Borussia Fulda.
10 augustus » Priesterwijding van Angelo Roncalli in Rome.
6 november » In de haven van Moerdijk zinkt een houten aak nadat het schip lek is gestoten, 5 opvarenden verdrinken.
Dag van overlijden 1 september 1971
De temperatuur op 1 september 1971 lag tussen 12,5 °C en 20,8 °C en was gemiddeld 16,1 °C. Er was 0.7 mm neerslag gedurende 0.6 uur. Er was 2,8 uur zonneschijn (20%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: John Van Hoof, "Van Hoof Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/van-hoof-tree/I560240.php : benaderd 9 mei 2025), "Antonius van Zoggel (1904-1971)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.