Stamboom Van der Werff / Kooistra » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 198:

Guilelmus Verbraeck is geboren op 28 mei 1724 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Adriana M. van de Broeck is geboren op 17 mei 1725 te Rijsbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Rijsbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Rijsbergen.

Bekijk suggestie

Petronella Vroomans is geboren op 8 augustus 1725 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Joannes (Jan) Verbraak is geboren op 13 maart 1726 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Petrus van de Broeck is geboren op 1 februari 1728 te Rijsbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Rijsbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Rijsbergen.

Bekijk suggestie

Joanna Vroomans is geboren op 6 september 1728 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Wilhelmus Vroomans is geboren op 10 januari 1731 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Johannes van Heijst Est Hest is geboren op 27 oktober 1731 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Margerite Pauwelse is geboren op 12 juni 1735 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Adrianus Cornelisse Schoen en Joanna Vroomans zijn getrouwd op 9 maart 1749 in Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.