Stamboom Van der Werff / Kooistra » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 318:

Catharina Aniba is overleden op 24 mei 1817 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aafje Ciggaar is geboren op 31 augustus 1819 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Jacobszn Heemskerk is overleden op 16 oktober 1819 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacoba Simonsdr Verloop is geboren op 8 juli 1820 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Laurentius Santvliet is overleden op 4 december 1820 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Koevoet is overleden op 19 december 1820 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Ciggaar is geboren op 6 april 1821 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Stijntje Crijnen Veruijt is overleden op 28 december 1821 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Oudshoorn en Margaretha de Graaff zijn getrouwd op 5 mei 1822 in Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Ciggaar is overleden op 30 juli 1822 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.