Stamboom Van der Waal » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 117:

cornelis BREGMAN is geboren op 23 april 1833 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

johanna KEET is overleden op 24 november 1833 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

jannetje van DORP is geboren op 1 december 1833 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

trijntje BREGMAN is geboren op 23 november 1834 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

klaas SPEK en hendrika 't HART zijn getrouwd op 25 maart 1835 in Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

cornelis cornelis van der WAL is overleden op 20 april 1835 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

wilhelmina van DORP is geboren op 18 mei 1838 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

johannes van der MEER is geboren op 7 september 1839 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

pieter KOREVAAR is overleden op 11 september 1839 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

aaltje de LANGE is overleden op 30 augustus 1840 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.