Stamboom Van der Waal » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 206.701:

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Philippus Boon (geboren in 1646), een kind van willem jansz BOON en claeske jansdr. van NEDERVEEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob (geboren in 1649), een kind van jacob van BEVEREN en johanna jacobsdr de WITT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Engeltje Seppenvelt (geboren in 1655), een kind van willem WILLEMSE en maria POOLEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geerardt Boon (geboren in 1655), een kind van willem jansz BOON en claeske jansdr. van NEDERVEEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan (geboren in 1655), een kind van cornelis ruwaard van putten de WITT en maria van BERCKEL, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria (geboren in 1657), een kind van jacobus ROLANDUS en agneta COLVIUS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Engeltje Seppenvelt (geboren in 1657), een kind van willem WILLEMSE en maria POOLEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham (geboren in 1659), een kind van jacob van BEVEREN en johanna jacobsdr de WITT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Michiel Spiering (geboren in 1660), een kind van cornelis huibertsz SPIERING en lijsbeth michielsdr CAMPEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catarina Seppenvelt (geboren in 1661), een kind van willem WILLEMSE en maria POOLEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.