Stamboom Van der Waal » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 97:

benjamin HEIJMANS is overleden op 30 juli 1841 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

benjamin HEIJMANS is overleden op 17 oktober 1841 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

michel OPPENHEIMER en sara FRANK zijn getrouwd op 19 maart 1842 in Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

roosje MEIJER is overleden op 16 april 1842 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

benjamin salomon HEIJMANS is overleden op 25 november 1842 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

lambertus PETERS is overleden op 13 juni 1843 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

samuel HEIJMANS en jelte LORCH zijn getrouwd op 20 mei 1845 in Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

saartje HEIJMANS is overleden op 9 juni 1845 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

hertz meijer HEIJMANS en sara de HAAS zijn getrouwd op 16 juni 1846 in Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

meijer HEIJMANS is overleden op 26 januari 1847 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.