De temperatuur op 13 november 1932 lag tussen 1,6 °C en 7,0 °C en was gemiddeld 4,5 °C. Er was 3,0 uur zonneschijn (34%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oost-noord-oosten. Bron: KNMI
Van 10 augustus 1929 tot 26 mei 1933 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck III met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
26 januari » Ernest Lawrence vraagt octrooi aan op het cyclotron.
7 februari » James Chadwick publiceert in het tijdschrift Nature voor het eerst over het neutron, een deeltje zonder elektrische lading dat voorkomt in atoomkernen.
27 februari » James Chadwick verifieert experimenteel het bestaan van het neutron, dat hij al eerder vermoedde.
22 juni » Catalina Tomàs wordt heilig verklaard door Paus Pius XI.
5 juli » Antonio de Oliveira Salazar wordt minister-president van Portugal.
3 oktober » Irak wordt onafhankelijk.
Dag van overlijden 30 maart 1955
De temperatuur op 30 maart 1955 lag tussen -1.6 °C en 4,8 °C en was gemiddeld 1,4 °C. Er was 11,7 uur zonneschijn (91%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Leendert van Beerschoten, "Van Beerschoten Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/van-beerschoten-family-tree/P4573.php : benaderd 16 september 2024), "Robert Clyde Morse (1932-1955)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.