death date: Mar 1974 death place: Huddersfield, Yorkshire West Riding, England birth date: 3 March 1951 birth place: Plympton, Devonshire Name: Neil Brian Surtees Harris
De temperatuur op 3 maart 1951 lag tussen -3.1 °C en 2,3 °C en was gemiddeld -0.5 °C. Er was 7,5 uur zonneschijn (68%). Het was vrijwel onbewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oost-noord-oosten. Bron: KNMI
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
Van 15 maart 1951 tot 2 september 1952 was er in Nederland het kabinet Drees I met als eerste minister Dr. W. Drees (PvdA).
18 februari » Joseph Baeten volgt de overleden Petrus Hopmans op als bisschop van Breda.
29 juni » Priesterwijding van de broers Joseph en Georg Ratzinger in Freising door kardinaal Michael von Faulhaber.
16 juli » Troonsafstand van koning Leopold III der Belgen.
18 juli » De Nederlandse wielrenner Wim van Est valt in de Ronde van Frankrijk in de afdaling van de Col d'Aubisque in een ravijn, en moet als leider opgeven.
2 oktober » De eerste Nederlandse televisiezender, Nederland 1, wordt gelanceerd.
19 oktober » Eerste uitzending van het informatieve AVRO-televisieprogramma, Televizier.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Wesley Brown, "The Brown Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/the-brown-tree/P4425.php : benaderd 3 mei 2025), "Neil Brian Surtees HARRIS (1951-1974)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.